Tietoa

Korkea puhtaustaso on tärkeää kaikille yrityksille. Työmme on varmistaa, että sinä saat ammattimaisesti niin hygieenisen puhdasta kuin tarvitset.

Unilever ja Diversey ovat työskennelleet yhdessä kehittäen Pro Formula -tuotteet sinua varten. Pro-Formula -tuotteet ovat helppokäyttöisiä ammattilaistuotteita yhdistettynä pidettyihin brändeihin. Näillä tuotteilla saat joka kerta ammattimaisessa toiminnassa vaadittavan hygieenisen lopputuloksen.

Toimit sitten ravintola-, majoitus- tai hoiva-alalla, meiltä löydät sopivat ammattilaistuotteet, jotka on tarkoitettu myös vaikeasti puhdistettaville alueille kuten keittiöön, wc- ja pesutiloihin, yleisiin tiloihin ja tekstiilien pesuun. Erinomainen tulos ensimmäisellä kerralla – tämä antaa sinulle mielenrauhaa.

Meistä

Diversey on ainoa yritys, joka pystyy tarjoamaan täydellisen ratkaisun siivoukseen. Valikoimiimme kuuluvat tehokkaat siivousaineet ja -välineet, siivouskoneet, palvelut ja konsultointi kaikenkokoisille yrityksille.

Tuotteemme ovat helppokäyttöisiä ja tehokkaita. Niiden avulla pystyt parantamaan puhtaus- ja hygieniatasoa sekä samanaikaisesti vähentämään käyttökustannuksia, pienentämään ympäristövaikutuksia ja parantamaan jatkuvasti toimintaasi.